Cashback – De bästa cashback sidorna i Sverige!

Innehåller bonuslänkar till Refunder och MyBonus

bästa cashback sidan

Du kanske har hört talas om cashback och att det går att tjäna lite pengar på det? Jag gör det själv och drar in runt 10.000kr om året ungefär i ganska passiva inkomster både genom värvningar och återbäring, men vilken är den bästa cashback sidan i Sverige?

Enligt mig är Refunder och MyBonus de helt klart bästa och enklaste cashback sidorna att tjäna pengar på. Jag har testat många olika sidor och det är de här som gett mig mest pengar utan tvekan. De är väldigt användarvänliga med dessutom lätta att både tjäna- och ta ut pengar på. Mycket beror på att de är välkända samt att de har bra rabatter på köp man gör, samt bra bonus om du värvar vänner.

Cachback sidaBetygBonus/Länk
bästa cashback sidan refunder5/5Få 50kr gratis via den här länken
bästa cashbacksidan mybonus5/5Få 50kr gratis via den här länken

De 5 bästa cashbacksidorna som ger pengar på riktigt!

Här nedanför kommer jag att lista de sidorna som fungerat för mig och gett mig riktigt bra med pengar. Jag fick ut över 10.000kr förra året bara genom Refunder och MyBonus. Det är alltså riktiga pengar det handlar om och jag har egen erfarenhet av det.

Det finns några till cashbacksidor som är bra men för egen del vill jag att det ska vara enkelt och inte ta upp för mycket tid. Jag kommer att motivera varför de som ligger topp i listan gör det och hur du själv kan göra för att tjäna lite extra pengar via dom.


1. Refunder – Bästa cashback sidan

Den bästa cashback sidan är helt klart Refunder enligt mig. De har flest och bäst butiker anslutna till sig och det är enkelt att värva andra som gör att du tjänar ännu mer pengar.

Jag drar själv in 6-700kr i månaden från Refunder, du kan se en screenshot från mitt Refunderkonto här nedanför. Genom att använda min länk får du 50kr i startbonus hos Refunder.

bästa cashbacksidan refunder

Vad är Refunder?

Refunder är Sveriges största cashbacksida som ger tillbaka cashback som du gör via deras hemsida eller app. Enkelt förklarat så får du vanligtvis mellan 3-6% tillbaka i pengar på de köpen du gör i någon av de omkring 1000 nätbutiker som är anslutna.

Det är helt gratis och pengarna kan du föra över direkt till ditt bankkonto via Trustly eller PayPal. Om du normalt sett handlar över nätet så kan du få tillbaka ganska mycket pengar på t.ex. av prylar, resor, hotellbokningar etc. Om du dessutom värvar vänner så kan du få tusenlappar varje år i cashback.

Fördelar med Refunder

 • Enkelt att komma igång
 • Bra bonus på köp
 • Betalar ut direkt till bankkonto
 • Flest butiker anslutna
 • Bra bonus för att värva vänner

Sammanfattning av Cashback-sidan Refunder

Efter att ha testa flera olika cashbacksidor så måste jag säga att jag själv tycker Refunder är bäst. De har en väldigt bra hemsida och app, det gör att det är enkelt att spara- och tjäna pengar via dom. är det är enkelt så gör man det och då fungerar det.


2. MyBonus – Näst bästa cashback-sidan

Av de cashbacksidor jag har testat tycker jag att MyBonus ligger i topp och de kommer tätt efter Refunder på en andraplats. MyBonus är grymt enkel att använda och både spara- och tjäna pengar på och de har bra butiker anslutna till sig.

Det är möjligt att du själv skull välja MyBonus före Refunder och det beror nog mest på vilken typ av butiker du handlar från. Testa både och se vad du själv tycker, använd min kompiskod så får du 50kr i startbonus.

bästa cashback sidan mybonus

Vad är MyBonus?

MyBonus är en av de största cashbacksidorna i Sverige med över 700 anslutna butiker. Du får tillbaka pengar alla köp du gör via deras hemsida eller app och pengarna kan du enkelt föra över till ditt bankkonto.

Det är helt gratis att använda och registrera sig på MyBonus och använder du dessutom min bonuskod så får du 50kr gratis efter att du gjort ett köp på 100kr.

Fördelar med MyBonus

 • Går snabbt att komma igång
 • Bra cashback
 • Många anslutna butiker
 • Bra bonus om du värvar vänner
 • Direkt utbetalning till ditt bankkonto

Sammanfattning av cashback-sidan MyBonus

Jag använder i princip bara MyBonus och Refunder och båda har gett mig bra med pengar, enkla utbetalningar och aldrig några problem. Jag har alltså aldrig haft något strul med någon av sidorna och kan bara rekommendera båda två.


Vad är cashback?

Cashback betyder enkelt förklarat ”pengar tillbaka”. Det innebär att om du gör ett köp-, en bokning eller registrering via en cashbacksida så kommer du att få återbäring och pengar tillbaka på ditt konto.

Hur mycket du får varierar men ofta får du runt 3-6% i cashback. Det betyder att du får tillbaka 3-600kr om du skulle boka en resa för 10.000kr eller 30-60kr om du köper kläder för 1000kr. Det enklaste sättet att se vilken bonus du får tillbaka är att registrera sig på cashbacksidorna och kolla (det är helt gratis).

Hur tjänar man pengar på cashback?

Du får pengar via cashback genom att göra dina köp på nätet antingen via cashbacksidans hemsida eller app. Då registreras ditt köp automatiskt och du kommer få en återbäring på köpet registrerat på ditt konto. När butiken har godkänt köpet kan du föra över pengarna till ditt bankkonto.

Varför får man cashback?

Anledningen till att butikerna använder sig av cashback är av samma anledning som de gör reklam. Om du använder en cashbacksida och köper en tröja så kommer de fortfarande att tjäna pengar trots att de betalar tillbaka en bonus. För butiken är det bättre att sälja med en rabatt än att inte sälja alls.

Samtidigt kan de inte sänka priserna eller ha rabatter på hemsidan eftersom alla skulle använda det då. Cashback utnyttjas ofta bara av de som har lite bättre koll och är därför ett riktigt bra knep för oss som vet om det att spara lite pengar på köp vi ändå gör. En skön liten inkomst från nätet med andra ord.

Hur tjänar man pengar på cashback?

Det finns egentligen 3 sätt att tjäna/spara pengar på cashback. Det är genom att få återbäring på köp du gör på nätet, genom att utnyttja kampanjer eller genom att värva vänner/andra personer.

 • Genom att göra köp genom en cashbacksida eller deras app får du oftast tillbaka 3-6% på ditt köp, pengarna får du in på ditt bankkonto.
 • Om du utnyttjar tillfälliga kampanjer kan du tjäna upp till 1000kr utan att ens köpa något. jag har själv tjänat bra pengar på att t.ex. registrera mig på spelsidor utan att det kostat något.
 • Du kan värva vänner till cashbacksidan. Då får du normalt 50kr per kompis du värvar samtidigt som du ger din vän en startbonus och möjligheten att göra samma sak. Precis som jag gör i det här blogginlägget.

Hur mycket kan man tjäna på cashback?

Som du säkert förstår så är det ovanstående punkter som avgör hur mycket du tjänar på cashback. Om du normalt handlat en del på nätet så kommer du att kunna spara/tjäna en del pengar.

Om du dessutom har många vänner du kan värva eller kanske ett Instagramkonto med många följer så kan du värva personer där och använda cashback som ett sätt att tjäna pengar på Instagram.

Hur lång tid tar det innan man får pengarna?

Det beror lite på vilken butik du handlat från men normalt sätt brukar det ta 2-5 veckor innan du får tillbaka pengar på dina köp eller ersättning för värvningar.

Fler bra återbäringssidor

Jag har redan sagt att jag verkligen föredra Refunder och MyBonus efter att ha testat flera olika sidor men det finns självklart många andra cashbacksidor på marknaden. Här nedanför listor jag fler sidor som du kan testa:

 • Cashbackshopping
 • Cashbacker
 • Bonusway
 • Cashback Ninja
 • Reward Networks

Anledningar till att börja med cashback

Ok, nu har jag gått igenom det mesta om cashback. Som avslutning tänkte jag lista lite anledningar till varför jag tycker att du borde börja med cashback. Det ger som sagt mig runt 5-700kr i månaden och det är rätt bra extrapengar faktiskt.

 • Enkelt
 • Kräver lite jobb
 • Digitalt
 • Kan bli stora pengar på sikt